За нас

Базирайки се на професионалния опит на екипа в алуминиевата индустрия и най-вече в производството на висококачествени алуминиеви профили, Роял Профил планира да създаде профилите на бъдещето с интегрирано производствено съоръжение, изградено върху 30 000 м2 площ, от които 10 000 м2 закрита производствена част.

Мисия

Роял Профил, като компания с мисия, която уважава икономическите, социалните, културните и историческите ценности на страната ни, се фокусира върху моралните и духовните устои на сектора. Компанията разбира нуждите на индустрията, уважава екологията и има изявено социално съзнание и отговорности.

Визия

Роял Профил се стреми да се превърне във водеща марка в алуминиевата индустрия, както у нас, така и в световен мащаб ,като не предава доверието на своите клиенти и подържа високи стандарти за качество. Роял Профил отговаря на очакванията и изискванията на индустрията, благодарение на своята модерна техническа база и безупречни познания в производството на алуминиеви профили.

Цели

Да изградим и развиваме високо технологична структура с професионализъм и коректност с цел повишаване стандартите на сектора в България. Да произвеждаме алуминиеви профили с високо качество отговарящи на международните стандарти и да ги предоставяме за нуждите на всички сектори в индустрията и строителството.

Отговорности

Да бъдем конкурентноспособна и уважавана компания на вътрешния и международните пазари с високи стандарти на произведената продукцията. Да разработваме най-ефективните, бързи, надеждни и качествени решения за производство и доставка на нашата продукция , в съответствие с нуждите и изискванията на нашите партньори.

Защо да изберете нас?

В производствените мощности на „Роял профил“ е включено най-модерното оборудване за производство на широка гама алуминиеви профили чрез екструзия, което ни позволява да произвеждаме повече от 500 тона продукти на месец.

Нашата компания произвежда профили от различни сплави. 

Ако трябва да изработите оригинален профил, наличието на инструментален цех  ни  позволява  да проектираме  и произвеждаме матрици за производството на профили с най-висока точност и най-сложна конфигурация за кратък период от време. В същото време възложителя получава изключителни авторски права върху произведения инструмент.

На всички етапи от производството се организира строг контрол на качеството, който отговаря на най-високите европейски изисквания.

 

Продуктите на нашата компания са придружени с всички необходими документи и сертификати. 

Бързото изработване на поръчките Ви от нас ще помогне да спестите време и да организирате бизнеса си по най-ползотворния начин. 

Още днес може да се свържете с нас и да получите ексклузивна оферта! Надяваме се на дълго и ефективно сътрудничество!

сертификати

Винаги държим на качеството.

ISO certificate
ISO certificate
bg_BGBulgarian